Atmaxha

Go to content

Main menu:

Linjë e rregullt Sezonale

Nisja nga Prizreni për Ulqin në ora 23:00
Kthimi nga Ulqini për Prizren në ora 18:00

Mir se vini në faqen tonë të internetit!
Mirë se vini në faqen tonë të internetit! Agjensioni i udhëtimeve ndërkombëtare Atmaxha Trans vepron në Kosovë dhe ka për synim t’i shërbej sa më mirë që të jetë e mundur udhëtarët dhe bashkëatdhetarët tanë.
Nga faqet tona ju mund të bëni kërkesat tuaja për rezervime për gjitha destinacionet si dhe mund të gjeni edhe ofertat dhe shërbimet tjera.
Stafi ynë i certifikuar me IATA certifikatë, do t'i përgjigjet në mënyrë më të mirë të mundshme kërkesave tuaja.
Atmaxha Trans ju dëshiron udhëtim të mbarë dhe të sigurt.

Prizren - Prishtinë dhe Anasjelltas

Prizren - Prishtinë
07 : 40

Prishtinë - Prizren
10 : 20

Prizren - Prishtinë
12 : 00

Prishtinë - Prizren
15 : 35

Phone number:
+381 029-226666
+377 044-128076
+377 044-127371
+377 044-135052

Prishtinë - Prizren - Ulqin

Prishtinë - Prizren - Ulqin
08 : 00   10 : 00  14 : 00

Ulqin - Prizren - Prishtinë
16 : 00  20 : 00  22 : 00

Phone number:
+381 029-226666
+377 044-128076
+377 044-127371
+377 044-135052


Prizren - Itali

Të Merkuren
14 : 00

Të Shtunen
14 : 00

Phone number:
+381 029-226666
+377 044-128076
+377 044-127371
+377 044-135052

Na kontaktoni
Email:
info@atmaxha-trans.com
Phone number:
+381 029-226666
+377 044-128076
+377 044-127371
+377 044-135052
Fax:
Address:
N.T. " ATMAXHA - TRANS "
De Rada Nr. 1
20000 Prizren

Na ndiqni në Rrjetet Sociale!

Twitter
http://twitter.com

LinkedIn
http://linkedin.com

Facebook
http://facebook.com

Google
http://google.com  

Na dërgoni Mesazh!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu